Post by rolkoresibtoi on Feb 28, 2022 5:50:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Canavar Müdafiə Kral ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Canavar Müdafiə Kral IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha coins hack ▞▞▞
▞▞▞ Canavar Müdafiə Kral 2022 version ▞▞▞
Bu oyun oyundan çox həzz alır😍😍😍op
Bundan həzz alırdım, amma indi arenada sabah OP komandası ilə yenidən cəhd edin deyən bir gm mesajı görünür. 3 gündür sıfırlanmayıb. Tamamilə pozulmuş və pis oyun. Quraşdırmayın
Mən hər gün bu oyunu açıram, amma dalıy hədiyyə almaq üçün heç bir seçimim yoxdur
Gjh
tamam
Yaxşı gane
Böyük pivə yeni yeniləmə
yalnız xüsusi mükafatın səhv olduğunu merak edirsiniz? əşyanı almısan deyir amma kolleksiyama əlavə etmədi... təkrar-təkrar cəhd etdim yenə də mənə bir damla canavar vermədi, sadəcə əldə etdin deyir.. canavarımı təkmilləşdirməyə çalışırdım, amma mənə düşmədi.. Siz hər dəfə mərhələni təmizlədiyiniz zaman xüsusi mükafatla əldə edə bilərəm..bu mənim problemimdir, ondan başqa oyunun yaxşı olması..
Hirviö Puolustus kuningas Strategia mqe
Monster Försvar Kung Strategi hla
Yaxşı oyun
Koletis Kaitse Kuningas Strateegia lkz
maganda no prang 😊😊😊😊😊😊 🥰🥰🥰🥰
Mən bunu çox sevirəm, siz bir strategiya yarada və fərqli canavarlar arasından seçim edə bilərsiniz, ümid edirəm bəyənəcəksiniz
AŞIQDAN ÇOX ÇOX YAXŞI OYUNDUR
官方日共和国发热
Bu, yaxşı oyun növüdür
Heroes Inc! Arkade xoq
Bu oyun çox gülməli və çox əyləncəlidir
Daha çox təkmilləşdirməyə ehtiyac var, amma oyun yoxdur
qrafika qaydasındadır oyun hər şey qaydasındadır .bir az dağınıq, lakin müdafiəçi münasibət hissi və daha yüksək komanda yoldaşlarına çatmaq üçün almaz və pulunuza qənaət edin
mal proqramları
Çox Yaxşı Oyun
Чудовище отбрана цар Стратегически vfsl
Oynamağı dayandıra bilmirəm 🤩😍
ازجنگاخشم آمد و است شهرادمن
Yaxşı
Əyləncəli oyun amma darıxdırıcı olur, çox maraqlı deyil, sadəcə eyni şey Hər səviyyədə təkrar-təkrar.
Oyunu daha çox yeniləmək yaxşıdır
Mən herobrinəm və tanrıyam
Bu oyunları bəyənmirəm, amma oynamağa çalışıram. Oynamaq çox asandır və təkmil səviyyəli qəhrəmanlara və ev heyvanlarına ehtiyacım var.
Asan hack edilə bilən oyun.
oyun yaxsi oyundur. Ancaq oyunu bir az müasirrəşdirə bildi
çox asan və çox darıxdırıcı..(dediyim budur)...oyunu aşağı qiymətləndirdim,dəli ola bilər və ya başqa bir şey ola bilər, amma bu, həqiqətən də o qədər də pis oyun deyil..bir az da olsa cavab verdiyiniz üçün təşəkkürlər kritik...
Tamam bu oyun 😄😄😄
heyran
Bu oyun çox heyrətamizdir
😭 yox təkrar cəhd yox quraşdırma