(iOS) Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games کدهای مولد همه
Feb 28, 2022 5:53:59 GMT -5
Post by rolkoresibtoi on Feb 28, 2022 5:53:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای مولد همه ▞▞▞
▞▞▞ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games 2022 version ▞▞▞
عالی حرف نداره مو نمیزنه با جی تی ای اصلی فقد اونجاش که میرم منطقه ممنوع پلیس ها میوفته دنبالمون 😂حتما دانلود کنید عالی
سلام سازنده عزیز این بازی خیلی خوبه من یکسره دارم بازی میکنم ولی میخواستم چند تا اشتباه رو تو این بازی بگم و خواهش میکنم این اشتباهات رو درست کنید1- وقتی ماشین های مردم رو سوار میشی بعد پیاده میشی ماشین حرکت میکنه میره وچند تا اشتباه که دیگه. من نمیگم بعد از خواهش میکنم بگین چجوری شخصیت سوم رو باز کنم تورو خدا بهم بگین هر ۳ ثانیه واقعی رو تو بازی میشه ۱ دقیقه خدا حافظ😚😚
عالی ولی من نمیدونم آرایشگاه یا لباس فروشی هست میشه بگید این بازی ععععععاااااللللللییییه
چرا من همیشه هنگام بازی در حالت جنگ باند قطع می شوم. 4 بار گذشت و من نمی فهمم چرا. در حالت deathmatch طبیعی است، اما جنگ باند.
من فکر می کنم اگر سیستم رتبه بندی و جوایز را برای خرید سلاح و لباس اضافه کنید، بازی سرگرم کننده تر خواهد بود
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Actie zigd
ننتنممنتتدذازتعا
حالت چند نفره باز نمی شود او گفت نمی تواند به سرور متصل شود
این بازی بد است که وقتی کریل مسابقه میدهم، همیشه میبازم و اساساً باید کل نقشه را در 120 ثانیه بچرخانید، و بسیار کند است، چه اتلاف وقت
من واقعاً عاشق این بازی هستم اما می خواهم این پیشنهادها را اضافه کنم 1) لطفاً شخصیت های بیشتری اضافه کنید 2) لطفاً راه های جدید بیشتری برای کسب درآمد اضافه کنید 3) لطفاً حالت داستانی را اضافه کنید که در آن داستان خود را ایجاد کنیم 4) لطفاً اسرار جدیدی اضافه کنید 5) لطفاً یک اسلحه انفجاری اضافه کنید که می تواند خزانه بانک را از بین ببرد تا ما هم بتوانیم سرقت کنیم
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Акционе xndb
این بازی بسیار فوق العاده است اما بازی گاهی اوقات گیر می کند
بازی اپن ورلد اندروید. شما در نقش شخصیت اصلی می توانید هر طرف از شهر که می خواهید بروید و در اطراف شهر رانندگی کنید و به شهرها، پارک و مزارع دیگر
من این بازی را خیلی دوست دارم، آنقدر واقع گرایانه است که می توانید چند نفر دختر را به این بازی اضافه کنید و شخصیت جدید چاد (بینود) را اضافه کنید و اضافه کنید که وقتی به پایین نگاه می کنید می توانید تمام بدن خود را ببینید و زمانی که راگدال می کنید یا می میرید می توانید بدن خود را ببینید. مانند نسخه قدیمی
بهترین مپ ها و نقشه های تاون هال 6 | فرا پرس
خیلی بازیشپ خوبه عالی عالی عالی 😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍😍😍😄😄😄😄😙😣😜😜😇😇😇😇😇😇😇😇😶😶😶😶👶💀💀💀 💀💦💦💦💦👽👽👽👽👽👽👽👽اونجاییش که هلکبتر هست خیلی باباباباباحاللللل وووووو ممممممرررررررگگگگگگ آورررررررر هسسسسستتتتت ولیییی هنوززز باحال جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووۏۋۊۅؤننننننننننننتتتتتتتتتتتتتتتننننننمممم خخخخخخییییییللللللللللللل باااااحاااله
pd16 flash como yo lyrics cook quina ad score shigeru wbc ...
چگونه به چند نفره برسم مدام می گوید به روز رسانی
این یک برنامه ی عالی است ! Btw من می خواهم چند پیشنهاد ارائه کنم • بیمارستان • شهر را بزرگ کنید • لطفاً برای شخصیت نه تنها تاکسی، بلکه لطفاً کارهای بیشتری اضافه کنید
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games 動作 xau
این بازی شبیه کال آف دیوتی است اما نمی گویم شبیه کپی کردن است چون گرافیک آن به اندازه کال آف دیوتی واقعی نیست اما بازی خوبی است.
چند ماشین پلیس در این بازی اضافه کنید!
عالی نصبش کنید من برادرم نصب کردم منم نصب کردم عالی
نیاز به نقشه های بیشتر سلاح ماموریت شخصیت ها توانایی ماشین ها و تعمیر پلیس آنها هر زمان که از قابلیت انجماد استفاده می کنید یخ نمی زنند و هر زمان که سعی می کنید از پلیس فرار کنید آنها هنوز هم می توانند به شما شلیک کنند بدون اینکه هدف درستی داشته باشید ... مانند چگونه ممکن است و اضافه کنید تقلب های بیشتر
install new rom android g925r4tyu1aod3 android the shifter class games the ... old java games on android playin an online android game offline android oreo
Alto's Adventure Action fnm
من اینو نصب کردم که به شما احمقا بفهمونم فحش بدین چی میشه یک ستاره هم دادم بره تو بحرانی ببینید، اسکل تو چیکار ی مردمی اولن سگ تمیزه از تو شرفش بالاست دوم به سگ من بی احترانی بشه نه، همه ی سگا بشه، آخه خنگ. بچه ایجاست آبروتو نگه دار بد بخت آخه تربیت شدی احمق خنگ بدتر از تو نداریم
این بازی من آوا که بدم۴سال چهارم بدم که این بازی بود من اول نفر از حسین من اول نفل من😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎✌✌ من اول نفر از حسین 😎😎😎😎😎😎😎😎😎 ✌✌
درستش کنید، نجات ریچی غیرممکن است. باند یونجه را نمی توان شکست داد. و گرافیک بد است.
واقعا لگ داره و اصلا به درد نمیخوره
دوتا ستاره کم داره چون بمبش خیلی کمه اون بمب هم تعدادش کمه ولی خودش عالیه 😁
من عاشق این بازی هستم ...... اما خیلی راحت خراب می شود و من چند ویژگی جدید می خواهم لطفا!
راضی نیستم
این بازی بد است، اشکالات زیادی دارد، برخی از ماشینها بهطور تصادفی نمیتوانند از محدودیتها عبور کنند، هر زمان که با گروه هی میجنگم، بهطور تصادفی نامرئی میشویم، ماشینها سیاه میشوند و وقتی با آنها مبارزه میکنم، موسیقی بلند پخش میشود. می خواهم و بازی های کوچک گیج کننده هستند، من بازی کردن را توصیه نمی کنم
این بازی مشکلی ندارد اما دلیل اینکه من یک بررسی 1 ستاره می گذارم این است که کل نقشه بازی ها، اسلحه ها و شخصیت ها به طور کامل توسط توسعه دهنده kiddy از شبیه ساز دوست دزدیده شده اند و فقط با تغییرات بسیار جزئی که قطعاً نقض حق چاپ است زیرا من بسیار شک دارم که kiddy poxel داده است. اجازه استودیو برای کل بازی خود تنها با چند تغییر پس بله
بازی بدی نیست اما اگر چیزی بخرید روی گوشی بزنید و سیو بزنید تا سلاح و پولتون ذخیره کنید
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🙏🙏🖕🌹🌹🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🙏🙏🖕🌹🌹❤❤❤🏍🏍🏎😑🙂😑🙂🖐🏄♀️🖐🤟😥☝️🙃☝️🙃😍😍😆😍🏍🏍🏎😑🙂😑🙂🖐🏄♀️🖐🤟😥☝️🙃☝️🙃😍😍😆😍
بازی خوب است اما همیشه اشکال دارد و اشکال ظاهر می شود. و وقتی می خواستم ماموریت سوم را کامل کنم، بازی سیاه شد. درستش کن لطفا با تشکر.