(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game коди необмежену кількість ключів
Feb 28, 2022 6:09:04 GMT -5
Post by rolkoresibtoi on Feb 28, 2022 6:09:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежену кількість ключів ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Давай, звук не працює, і це дуже дратує гру, і чому мені доводиться чекати близько 12 годин, щоб розблокувати наступну область? Немає жодної стратегії, просто спам стрільців.. Ну, а також деякі речі занадто завищені, і ви отримуєте дуже мало грошей за кожну битву. Pay2win... Не витрачайте на це свій час.
Клас але зніміть обмеження на юнітів у режимі траншеї та сандбоксу
👍👍👍👍👍👍
Ця гра надто весела, мені подобається, я рекомендую її завантажити, вона не спамить рекламу, це чудово!!!! Єдине, що ви можете підтвердити, будь ласка, додайте творчий режим, це така гра з креативом, але для мене вона не працює, але це працює, якщо ваш автор, будь ласка, додайте креатив, але це все одно чудова гра!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Чудова гра, я люблю армійські ігри, це найкраще на сьогоднішній день, оновіть гру і дайте своїм розробникам відпочити день, і ця гра повинна мати більше від воєн 1 і 2 світових вій, гарного дня.
Мило, я пройшов першу карту, 11 годин, поки мені дозволять зробити другу карту. Омг, це реально? Розблокування на час? Я бачив таймер для будівництва, будівлі немає! Видалено! Погано розроблено!
У мене з цим є кілька проблем. По-перше, гра занадто проста, багато рівнів у цій грі займає близько хвилини, і це нудно. По-друге, будь-який інший підрозділ марний, окрім солдата, снайпер — це, безумовно, найгірша одиниця в грі, у них впевнена дальність, але вони практично не завдають шкоди. І нарешті, ви змушуєте гравців чекати 12 годин, щоб просто зіграти нову карту, як серйозно? У цій грі вже є реклама, чому змушуєте нас чекати? Ви жадібні розробники.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 chiến thuật Chiến thuật ekr
Мені подобається все, просто зніміть потребу чекати дуже НЕРОЗУМНО багато часу або платити монетами, щоб розблокувати нову карту. Я розумію, що це може бути ціною всіх дивовижних нових пристроїв, але якщо є спосіб змінити це, будь ласка, зробіть це. Я граю в цю гру кожен день і мені це подобається.
РЕАЛЬНИЙ ОГЛЯД! МАРНА ТРАТА ЧАСУ. платіть військам із стінами, оплачуйте 12-годинний час очікування на новий рівень або дайте мені гроші зараз. Рівні занадто прості, тому ви отримуєте рекламу кожні 2 хвилини або дайте нам 0,99 платіжного прогресу та оновлення. Творець програми Scum of the Earth. НЕ ПІДТРИМУЙТЕ.
Гра крута але є недоліки
Дуже весела гра та весела механіка 9/9 Хоча я хотів би більше одиниць.
Хороша гра. Але добавте руську або українську мову, і мультиплеєр.
Насправді це дуже весело, деякі поради під час гри, хоча-sebd в одного хлопця з гарною метою, оновіть своїх базових солдатів кілька разів і просто продовжуйте їх спамувати. Звичайно, переконайтеся, що ви використовуєте повітряну підтримку, щоб газувати та бомбити їх у їхніх окопах, коли ви це робите. Весело перетягувати це та боротися з ними за допомогою навичок, але це працює набагато краще) швидше
Топ гейм
Занадто просто - спочатку мені сподобалася гра, але як тільки ви розблокуєте танк, ворог буквально не зможе вас перемогти, і це дійсно нудно.
Чудова гра з хорошою механікою, але гра потребує більшого виклику, тому що зараз це більше або менше, ніж прогулянка парком.
Ця гра — абсурдний сміття, розмазане на пікселях без чіткої палітри кольорів. Все в глухому куті, поки ви не використовуєте щось, що коштує певну валюту. Валюта, яку потрібно купити. Це було 1500 монет, щоб розблокувати якийсь авіаудар чи щось таке. Вартість такої кількості монет в доларах США становить 10 доларів. Це коштує більше, ніж коштує вся гра.
Гарна гра не займає багато часу, але після 80 рівня вони хочуть купу для більшої гри. Я грав офлайн, тому не брав жодних додавань
Гарна гра, яка потребує балансу. Після того, як ви оновите піхоту та кулеметний танк на кілька рівнів, усі інші типи підрозділів стануть абсолютно марними. Поодинці піхота та MG танки можуть очистити всі поля до кінця. Рівні/етапи повторюються зі зміною фону.
весело, але досить глючно. іноді я не зможу заблокувати траншею на час проходження рівня. іноді після закриття магазину екран просто чорніє. іноді я не можу використовувати розблокований пристрій, тому що виявляється, що він знову заблокований. як я вже сказав, весело і просто, але глючно.
Це для безкоштовних монет, але я ставлю йому 2, тому що вам потрібно чекати, щоб увійти в кожну зону, яка не має сенсу, будь ласка, вийміть це
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегії tbm
Подобається ідея механіки, вона просто повинна бути складнішою
Не хоче грати. Натомість він любить знімати відео та фотографувати моє оточення. Я б повідомив про це, якби знав, як. Не встановлювати!!
Особисто я дуже люблю цю гру, і мені це подобається,,, ця гра дуже смішна та цікава гра,,,я бажаю всім людям завантажити цю гру і більше і насолоджуватися своїм життям у війні,,, кращі ігри для офлайн,, ,дуже плавна робота цієї гри,,,без затримок,,, особливо мені дуже подобається ця гра, і я бажаю всім людям насолоджуватися нею,,, дякую цьому розробнику гри,,,
Hotel Transylvania Adventures Cabaran rdbc
Чудова гра, але мені не вистачає труднощів. Я виграю все за 1 або 2 спроби, тому я хотів би побачити варіанти, як зробити це важче. В іншому дуже весела та чудова гра!
Спочатку це було дуже весело, але тепер, коли я на третій карті, грати стало дуже жахливо. Ворог отримує кращі війська перед вами. Вони мають швидшу регенерацію на газі, артилерії тощо. І роблять гру для мене неймовірно болючою. Я вважаю за краще не витрачати половину гри на створення військ, щоб ворог загазував їх усіх. І коли я просуваюся, у них все готове. Тим часом, коли я використовую літаки з mg, вони пропускають.
Ш,
Ця гра чудова, це хороший спосіб вбити час, і загалом це просто весело, особливо з користувацьким матчем
Так, так, стільки помилок. Не можу нормально грати. Будь ласка, виправте цю гру вже.
Підрозділи та спосіб їх створення, здається, не дуже добре зроблені. Найефективнішим способом перемогти кожен рівень було просто спамити основну піхоту, і все
Essd
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game حکمت عملی tktv
Це дуже красива гра. Мені дуже подобається грати. Його графіка та елементи керування кращі. Що робить краще грати. Момент його битви був веселішим. Цікавіше було спостерігати, як солдати просувалися один за одним. Тому я повинен сказати, що це чудова гра.[/b].
Змушує вас чекати 12 годин або платити 300 монет, щоб перейти до наступної області, і для того, щоб розблокувати певні одиниці, вони змушують вас грати багато років або платити за монети, які є значно завищеними.
Гра могла б бути легкою 5-зірковою, але ботам не можна дозволяти використовувати літаки imo. Я створюю армію, потім приходить 1 літак і витирає його, ніби нічого, я маю витрачати близько 30 хвилин на кожен рівень, і я отримую 30 монет або менше за раунд, тому я не можу навіть підвищити рівень, щоб ігри персонажів в основному платити за перемогу
Це дуже хороша гра, має бути багатокористувацький режим, де ми можемо грати в одиночний поєдинок і команду з друзями або випадковими командами
Гра в порядку. Це копія старих флеш-ігор, але з меншими труднощами. Більшість ранніх раундів тривають менше часу, ніж рекламні ролики, які слідують за ними. Хоча графіка пристойна для цього жанру, і вони добре попрацювали над розробкою сильних і слабких сторін різних типів одиниць.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ስልት mvc
Дивовижна гра! Концепція проста, але дуже цікава і складна - повна гра. Є різні війська для окремих рівнів, я думаю, що це фантастично. Це одна з найкращих ігор у категорії стратегії. Рекомендовано цю гру для всіх гравців, які цікавляться військовою стратегією.
Не дуже весело. Спостерігайте, як війська біжать прямо вперед, беріть останню траншею. Тепер ти виграв. Нічого складного чи особливого
Це весело, але... Так, ви можете грати в офлайн, але насправді ви не можете грати довго, не відчуваючи потреби насправді платити за монети. Я заплатив 0,99 ¢ за видалення реклами, а потім після 3-го розділу я обмежився часом гри на 12 годин. Інакше це весела трата часу.