Post by rolkoresibtoi on Feb 28, 2022 6:12:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele monet ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
To jest całkiem dobre, jest bardzo glichie, nadal dałem mu 5 gwiazdek ✨
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkadne igre lwrs
Ta gra jest naprawdę fajna. Rozgrywka zmieszana z budynkiem i postaciami sprawia, że zawsze rozwija się zabawa, w której nigdy nie będziesz się nudzić! Moją jedyną skargą jest to, że nie ma już wielu dodatków do gry.
Niezla
Ta gra jest niesamowita, jakbym nie kochał pierwszej!! Uwielbiam, jak w pewnym momencie mogę też cień jeża! Zawsze był moją ulubioną postacią dźwiękową! Grafika: niesamowita. Muzyka: 🔥.
Dobra gra, ale za każdym razem, gdy wstawiam grę, samouczek jest odtwarzany i za piątym razem cała gra jest restartowana. Mam teraz dosyć, ale gra jest całkiem dobra. Grałem w Shadow Run i Eggman Scramble i są dobre. Fajną aktualizacją byłoby dodanie uderzania eggmana i poprawki błędów. Teraz gra uruchamia się ponownie i otwiera się w chmurze. Dane są takie same, jak zacząłem i zyskałem. Ale czasami aplikacja nie prosi o otwarcie danych w chmurze. Cóż, nie przerażam was, ale jeśli tak się stanie, na pewno to usunę
Sonic Dash 2: Sonic Boom AND, iOS | GRYOnline.pl
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arcade czl
Sonic Dash 2: Sonic Boom Аркади dbr
nie będzie opisu bo nie ma długopisu
Trwa zbyt duże ładowanie, gdy bateria telefonu wynosi 100 Grałem 1 godzinę później ładowanie było 3 parsent faktycznie chcę dać pół gwiazdki, ale nie mogę
Całkowicie pokochałbym tę grę, ale są błędy, które bardzo mnie zdenerwowały. 1. Ostatni raz grałem około godziny 18:00, a potem ponownie o 22:30 i brakowało około 100 moich pierścieni Redstar, a zostało tylko 31. 2. Czasami użyję zegarka add do ożywienia i add nie podciągnie się. Miałem kilka razy, kiedy mój bieg się nie liczył, ponieważ musiałem z tego powodu zrezygnować. 3. Kombinacje kończyły się w momentach, w których nie powinny.
Żadna nowa aktualizacja nie wymaga więcej postaci, takich jak stażysta Dave, wieśniacy i są to te same rotacyjne wyzwania, w których przestałem grać, nagrody nie są wystarczająco wysokie, aby dostać się do następnych PD Szkoda, że nie było więcej stref z kreskówki
Uwielbiam boom dźwiękowy i nie mogę znaleźć postaci, ale mam kostki, dam mu 3, wiesz dlaczego, ponieważ za każdym razem, kiedy skaczę, nie mogę powtórzyć, wiem, że nie mogę odpowiedzieć, ta gra nie pozwól mi 🤔 ja też to uwielbiam, bo nie dało mi adsss
Zbyt ograniczone. Mój wnuk poprosił o tę grę, ale nie można w nią grać na koncie z ograniczeniami. Nie jest to dobra konfiguracja do gry przyjaznej dzieciom.
Jest ok
My Lovey : Choose your otome story Avanture wew
Naprawdę świetna gra, ale cena postaci jest cholernie wysoka, zamiast używać czerwonych gwiazdek, zmień ją na pierścienie
Poprzednia gra Sonic (Sonic Dash) podobała mi się bardziej niż ta. Ta gra jest fajna, ale w porównaniu do poprzedniej jest bardziej powtarzalna i szybciej się nudzi. Nie ma tak wiele do zbudowania lub ulepszenia, na przykład jedynym sposobem na ulepszenie swoich postaci jest zwiększenie liczby punktów, które możesz zdobyć, a punkty są bezużyteczne, więc po co budować postacie? Również czerwone gwiazdy są zbyt łatwe do przypadkowego wydania.
Fajna gra polecam.
Słabe
Wydarzenia są opóźnione Brak usuwania reklam Nie mogę grać w trybie offline, aby było lepiej 😡😡😡😡😡
Sonic Dash - Smash through the baddies and swerve sideways to avoid danger in this fun ... Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom game
Kiedyś kochałem tę grę, ale potem podjąłem naprawdę złe decyzje. Wróciłem rok później i chcę ponownie uruchomić, ale nie mogę. Nie mogę nawet wyczyścić całej pamięci z gry, którą wypróbowałem. To jest. Dobrze, ale muszę ponownie uruchomić
Niesamowite. Lepsze niż pierwsza gra Sonic Dash. Wyzwań jest wiele, a robienie ich wszystkich w celu zdobycia nagród jest bardzo uzależniające. Grafika wygląda NIESAMOWITE jak na grę na telefon. Mikrotransakcje wcale nie są potrzebne, więc nie zawracaj sobie głowy wydawaniem pieniędzy. Improvmetem jest to, że wszystkie postacie mają specjalne zdolności! Sonic może przynieść mu Pierścienie, gdy Dashing and Knuckles ma Ground Pond. (Aby wymienić tylko kilka) Jeśli szukasz niesamowitego auto-biegacza, SONIC DASH 2: SONIC BOOM jest dla Ciebie!
Ta gra jest okropna Sonic Dash była lepsza, lag z czasem się pogarsza. Gram w nią i nie ma zbyt wielu postaci, podczas gdy Sonic Dash ma więcej niż 10!!! Straszna gra
Dobra gra, ale ma tak wiele błędów ... i nie jest zoptymalizowana
gra jest bardzo dobra i mam świadectwo, że podzieliłem się grą z moim nowym zespołem i muszę grać z moimi kolegami, ale zawodnicy nie pracują zbyt dobrze, ponieważ zamiast skakać, robi coś innego, więc trzeba to poprawić.
To jest jak suba surf
Grałm w tą gre i jest fajna są tam kupuje się chuda faj gra polecam😊
Jestem bardzo rozczarowany tą aplikacją. Grałem w tę grę, kiedy po raz pierwszy pojawiła się w Sklepie Play, MIAŁEM JUŻ CIEŃ, MIAŁEM TEGO INNEGO SUPER SONIC i z jakiegoś powodu nie odda mi moich postaci, odpuściłem tę samą sekundę. Straszny!!!
Przyjemnie się gra, ale szkoda, że nie ma Rouge i że Shadow jest taki drogi.
XD
Dobra Sega/Twarde światło, to jest denerwujące Mam Wi-Fi, które ma najsilniejsze połączenie, ale nadal jest opóźnione, a nawet w reklamach nie mogę przekazać reklam, a elementy sterujące są bardzo opóźnione
Android ma wiele gier Sonic, z których można korzystać na urządzeniach ... 14 najlepszych gier platformowych na Androida. Sonic ... Sonic Dash 2: Sonic Boom.
Wywala wiecznie z apki
Naprawdę podoba mi się ta gra, jest bardzo fajna, możesz odblokować różne rodzaje postaci w tej grze, takie jak Sonic Amy Knuckles Tails Shadow trzyma Rouge i nową postać, która została dodana do tej gry Wektor krokodyla, mimo że utknąłem na tym poziomie Aplikacja jest bardzo fajna w użyciu, dlatego chcę dać tej aplikacji pięć gwiazdek, ponieważ bardzo mi się podoba, ludzie myślą, że ta aplikacja nie jest fajna, ale czy jest fajna, niektórzy dają jej jedną gwiazdkę, a inna trzy gwiazdki, ponieważ ona lubiłem to.
Dlaczego twórcy musieli zepsuć tak dobry pomysł na grę, to tak, jakby całkowicie zapomnieli o tej grze, po pierwsze opóźnia się o 4 gramy barana, postępy w wyzwaniach nie ruszają się nawet po ukończeniu ich i nie możesz zapisać swoich postępów na dysku Google lub Facebooku, więc ogólnie gra nie jest dobra, ma dobry pomysł, ale z tego powodu jest po prostu bolesna grać lub patrzeć
Ci programiści są głupi, po prostu zostajesz BOMBARDZONY reklamami po każdym uruchomieniu, a to samo dotyczy wskrzeszania, dopalaczy i mnożników ogonów, po prostu za dużo reklam, a po drugie, postacie kosztują DUŻO za dużo, pieniądze są po prostu MARTWE, a po trzecie, uruchamiasz ZBYT WOLNY dźwięk, który powinien być bądź KULĄ BŁYSKAWICZNIE SZYBKIEJ ENERGII i czwartą NIE MA BITWY Z BOSSAMI, dałbym to ---100 gwiazdek, gdybyś mógł to zrobić
Tojest super